11 Aralık 2015 Cuma

Sezon 7 Ahri Mid Rehberi Build Kabiliyet Rün Türkçe Rehberi

Mid Ahri İçin Alınacak Büyüler ;





Rünler ;





Cevherler 3x Gelişmiş Yetenek Gücü Cevheri ( +4,95 yetenek gücü )
Damgalar 9x Gelişmiş Büyü Nüfusu Damgası ( +0,87 büyü nüfuzu )
Mühürler 9x Gelişmiş Can Artışı Mührü ( Seviye başına +1,33 can (şampiyon 18. seviyedeyken +24)
Nişanlar 9x Gelişmiş Bekleme Süresinde Azalma Artış Nişanı (Seviye başına -%0,09 bekleme süresi (şampiyon 18. seviyedeyken -%1,67)



Kabiliyetler ;















Başlangıç Eşyası ;





Doran Yüzüğü , 2 Potunuz Ve Toteminizi Alıp Koridorunuza Gidebilirsiniz.


Erken Safhalarında Öldüğünüzde Veya B Attığınızda ;




Oyunun Erken Safhasında Öldüğünüzde 1 Doran Yüzüğü , Ayakkabı Ve Toteminizi Alıp Lanenize Gidebilirsiniz. Öldüğünüzde Paranız Çok İse Morellonomikona Başlayabilirsiniz. Karşınızdaki Hero Ad İse Zhonya'nın Ufak Eşyalarınıda Tercih Edebilirsiniz.



Full Build ;
Full Buildde İtem Sıralamanızı Rakibe Göre Yapmanızı Tavsiye Ediyorum.
Mesela Karşınızda Ad Hero Varsa Morellonomikon'un Parçalarının Yarısını Alıp %20 Cd Aldıktan Sonra Zhonya'nın Kum Saatine Gitmenizi Öneririm Özellikle Karşınızda Zed Varsa.
Ap Herolara Karşı Rakibiniz Diana Victor Gibi Ani Hasar Potansiyeline Sahip Şampiyonlar Oynuyorsa Cehennem Asasına Yönelip Ondan Sonra Klasik Yetenek Gücü Eşyalarına Gitmenizi Tavsiye Ederim. 

İtem Dizilimi ;
1- Morellonomikon ( Cehennem Asası Rakibe Göre İlk Eşyanızı Ayarlayın.)
2-  Sihirbaz Papuçları / Ionia Çizmeleri
3- Rabadon'un Şapkası
4-Zhonya'nın KumSaati / Luden'in Feryadı (Rakibe Göre Araya Girip Öncelik Size Kalmış)
5-Luden'in Feryadı / Zhonya'nın KumSaati
6-Hiçlik Değneği /Rylai'nin Krisal Asası 


Skill Verilişi ;
       1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 LWL
Q =1,3,5,7,9
W=4,8,10,12,13
E =2,14,15,17,18
R =6,11,16

Ahri'ye Karşı Güçlü Olanlar
1- Leblanc
2- Swain
3- Yauso
4- Talon
5- Syndra

Ahri'ye Kötü Olanlar
1-Karthus
2- Azir
3- Gragas
4- Vel'koz
5- Xerath
6- Katarina

2 yorum: